Групна фаза ЕУРО 2024 – Спортска прогноза во Bet365

По повод ЕУРО 2024 кое ќе се игра оваа година во Германија, најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, ни ја претставува нивната нова промоција, спортска прогноза.

СЕ што треба да направите е да типувате (1,Х,2) на натпреварите од ЕУРО 2024 и да собирате поени, па на тој начин да влезете во игра за 1.000.000 евра.

Другите награди ќе се делат по следниот редослед:

 • 1st €100,000 кеш
 • 2nd €20,000 кеш
 • 3rd €5,000 кеш
 • 4th €2,500 кеш
 • 5th €1,000 кеш
 • 6th – 20th €500 кеш
 • 21st – 50th €250 кеш
 • 51st – 100th €100 кеш
 • 101st – 500th €50 кеш
 • 501st – 1000th €25 Bet Credits
 • 1001st – 1500th €10 Bet Credits
 • 1501st – 2500th €5 Bet Credits
 • 2501st – 10000th €2 Bet Credits
 • 10001st – 50000th €1 Bet Credits

Поени ќе се добиваат по следниот редослед:

 • Прво коло – 10 поени
 • Второ коло – 20 поени
 • Трето коло – 30 поени

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*