ЕУРО 2024 промоција: Погоди најголема квота во Mozzart и добиј 5000 евра бонус!

ЕУРО 2024 започнува, а по тој повод Mozzart ни ја претстави новата промоција Ultimate Odds Cup!

Се што треба да направите е да бидете конкурентни со останатите играчи и да погодите најголем коефициент, а на тој начин да добиете дел од наградниот фонд кој изнесува 5.000 евра.

Спремни сте за големи пари? Не чекајте, регистрирајте се на Mozzart ТУКА и започнете со игра.

Акцијата започнува во петок на 14-ти јуни!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*