Што се уплаќа денес? (06.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Повторно очекуваме уплатата да ни биде точен показател и денес, па благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 14:00 во рамките на шведската Дивизија 2 се сретнуваат екипите на Мотала и Кумла.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа четири реми и еден пораз, додека Кумла во истиот временски период оствари една победа, две реми и два порази.

Мотала – Кумла – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 71.223 евра. За победа на Мотала уплатени се 49.588 евра, за реми 10.340 евра, додека останатите 11.295 евра се уплатени за победа на Кумла.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*