Зголемени квоти за натпреварот Шпанија – Андора

Денес од 21:30 се сретнуваат селекциите на Шпанија и Андора и ќе изиграат пријателски натпревар.

Јасно е дека Шпанија на овој натпревар е голем фаворит и без конкуренција, а Андора сметаме дека нема апсолутно никакви шанси за да оствари некој успех.

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, за овој натпревар ни претстави зголемени – бонус квоти за два типови и тоа:

  • Феран Торес прв да постигне погодок коефициент 4.00 зголемен на 4.25
  • 4-0 точен резултат коефициент 5.50 зголемен на 6.00

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*