Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако викендот кој измина беше слаб со понуда, сепак ние издвоивме неколку интересни тикет и ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме комбиниран тикет со повеќе типови и за уплата од 37 зеднари овој играч беше во игра за 10.000 денари. За жал не го погоди дуелот помеѓу Алдосиви и Чако кој заврши реми.

Малер 2

Уште еден одличен тикет, но повторно „за една“. Овој пат со уплата од 20 денари, овој кладилничар чекаше скоро 150 евра.

Махер 1

Самиот факт што се погодени 22 натпревари на овој играч му даваат епитет на махери. Избрани се дули со мали квоти и за уплата од 120 денари си доби скоро 450 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

Овде имаме махер за финалето од Лигата на шампиони. Изиграно е сингл Х-2 & 0-2 гола и за среќа така и беше, па овој играч си доби околу 150 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*