Што се уплаќа денес? (24.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Овде уплатата очекуваме да ни биде одличен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 19:00 се сретнуваат екипите на Хилерод и Хорсенс. Домаќинтие се наоѓаат на сигурно и немаат повеќе грижи до крајот на сезоната, а истото важи и за Хорсенс бидејќи нивниот опстанок не е загрозен.

Хилерод – Хорсенс – 1 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Хилерод уплатени се 72.103 евра, за реми 9.990 евра, додека останатите 7.897 евра се уплатени за победа на Хорсенс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*