Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Како и секој понеделник, така и овој ви ги издвоивме најинтересните тикети од изминатото коло. Ова е новото издание на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет со француски натпревари. Без разлика за колку е изигиран, коефициентот и замислата била одлична, но за жал натпреварот Мец – ПСЖ „закочи“ и не се постигна уште еден погодок. Штета.

Малер 2

Овде имаме тикет изигран во Bet365. Типувано се различни типови и за уплата од скоро 2 евра, овој играч имаше можност да добие 277 евра. Сепак натпреварот помеѓу Рапид Виена и Хартберг не го дозволи тоа. Жално мајсторе!

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Махер 1

Тикет со 5 натпревари кои се играни на конечен исход и голови. За среќа погодени се сите и со уплата од 200 денари овој играч си доби околу 250 евра. Браво мајсторе!

Махер 2

Еве уште еден мајстор. Овој пат уплатата е 50 денари и на погодени 5 натпревари, добивката беше скоро 15.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*