Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите на колото, поточно најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Каква штета. Тикет со 12 натпревари од кои погодени се 11, а промашен е натпреварот помеѓу Локомотива Загреб и Ријека. Во игра беа нешто повеќе од 2000 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден недобитен тикет за гол. Типувано е 3+ на швајцарскиот дуел, но паднаа само два гола до 51-та минута и за жал така заврши тој натпревар. За уплата од 100 денари, овој играч ќе си добиеше околу 150 евра.

Махер 1

Браво мајсторе. 10 натпревари со солидни квоти и за среќа погодени сите. Овој играч со уплата од 300 денари си доби 7.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Секоја чест мајсторе. Да се погодат 4 натпревари на типот тим 2+ во прво не е мала работа. За уплата од 200 денари си доби скоро 700 евра. Секоја чест!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*