Предвремена исплата во Bet365 за НБА натпревари

Во најдобрата онлајн обложувалница Bet365, ја сретнавме промоцијата за НБА натпревари која ќе важи до 14-ти април оваа година.

Станува збор за предвремена исплата доколку вашиот тим заводи со 20 поени разлика во било кој дел од натпреварот. Во тој случај типот автоматски ви се потврдува како добитен и повеќе не ве интересира конечниот исход на тој дуел.

Услови и правила за користење

  • Понудата е активна само за НБА натпревари
  • Понудата е за сите нови и постоечки корисници
  • Оваа промоција важи до 14-ти април
  • За да учествувате треба да изиграте НБА натпревар на конечен исход
  • Понудата не е лимитирана и може да се искористи повеќе пати
  • Целосните бонус правила се достапни на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*