Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Денес е понеделник, а скоро секој понеделник на нашиот сајт имаме место резервирано за малерите и махерите на колото. Ова се најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Овде имаме тикет со 11 натпревари, но за жал погодени се само 10. Доколку овој играч го погодеше и 11-от натпревар за уплата од 50 денари ќе си добиеше скоро 600 евра.

Малер 2

Уште еден тикет со една промашена. Овој пат во прашање е турскиот дуел помеѓу Фенербахче и Пендикспор. Типуван е опсег на голови 1-3 во дветеп полувремиња, но за жал еден гол имаше повеќе во вториот дел од овој натпревар.

Махер 1

Овде имаме „зицер“ махер. Избрал 10 натпревари со минимални квоти и ги уплатил за 1600 денари. За среќа ги погоди сите и со уплата од 1600 денари си доби 100 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уплата од 20 денари да ти донесе 200 евра не е мала работа. Сепак овој играч внимателно избрал 14 дуели и за среќа ги погоди сите. За убаво троши си ги мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*