Промашивте еден натпревар? Мozzart ви го враќа влогот!

Онлајн обложувалницата на Mozzart нуди кешбек за сите недобитни комбо тикети.

Станува збор за тикет со најмалку 4 натпревари, а вкупниот погоден коефициент треба да биде повеќе од 29.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Во зависност од погодениот коефициент се утврдува вашиот кешбек, а може да биде најмногу до х100 од вашиот влог.

Распоредот е следен:

  • Коефициент поголем од 29 – враќање на влогот
  • Коефициент поголем од 59 – враќање на влогот х2
  • Коефициент поголем од 99 – враќање на влогот х5
  • Коефициент поголем од 499 – враќање на влогот х10
  • Коефициент поголем од 999 – враќање на влогот х100

Услови и правила за користење

  • Квалификувани се тикетите со најмалку 4 натпревари и промашен еден дуел
  • Минималниот квалификуван коефициент е 29
  • Понудата е активна за тикети составени пред да започнат натпреварите
  • Понудата е неограничена и може да се искористи повеќе пати

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*