Што се уплаќа денес? (21.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни во оваа категорија, но веруваме дека денес може да ја поправиме грешката.

Од 23:30 во рамките на бразилскиот Куп се сретнуваат екипите на Аудакс и Португеза.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа пет последователни порази, додека Португеза во истиот временски период оствари четири реми и една победа.

Аудакс – Португеза – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.102 евра. За победа на Аудакс уплатени се 11.202 евра, за реми 14.504 евра, додека останатите 46.396 евра се уплатени за победа на Португеза.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*