Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Изминатиот викенд имавме доста интересни тикети, а сега ќе ги издвоиме најинтересните и ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Изиграни пет натпревари, но за жал еден не е погоден каде што е типувано 3+. За уплата од 500 денари овој играч ќе си добиеше 51.000 мкд. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Браво мајсторе. Четири натпревари и уплата од 2000 денари. Добивката е скоро 29.000. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште еден махер кој погодил комбо тикет на конечен исход и голови. Со уплата од 2 евра си доби нешто повеќе од 250 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*