Австралија Опен понуда во Bet365 – Зголемена добивка до 70%

Обложувалницата на Bet365 важи за една од најдобрите на интернет просторот, а тоа е така бидејќи имаат фантастични квоти и одлични промоции.

Најпрво да ви ја претставиме понудата за добредојде која нуди 25 евра бонус без услови за повлекување за сите корисници кои ќе се регистрираат ТУКА.

Овој пат е актуелен тенискиот турнир, Австралија Опен, па за љубителите на обложувањето на тенис тие нудат бонус за комбо тикети.

Колку повеќе натпревари ќе изиграте, толку повеќе бонус ќе добиете.

Распоредот на бонусот е по следниот редослед:

 • 2- натпревари – 5% бонус
 • 3- натпревари – 10% бонус
 • 4- натпревари – 15% бонус
 • 5- натпревари – 20% бонус
 • 6- натпревари – 25% бонус
 • 7- натпревари – 30% бонус
 • 8- натпревари – 35% бонус
 • 9- натпревари – 40% бонус
 • 10- натпревари – 45% бонус
 • 11- натпревари – 50% бонус
 • 12- натпревари – 55% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14 и повеќе натпревари – 70% бонус

Услови и правила за користење

 • Промоцијата важи за сите нови и постоечки корисници
 • Бонусот се активира автоматски на тикет со најмалку два натпревари
 • Максималната цифра на бонус е 100.000 евра
 • Целосните услови и правила прочитајте ги на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*