Bet365 промоција: Резултат 0-0, влогот се враќа!

Обложувалницата Bet365 важи за една од најдобрите онлајн обложувалници, а тоа е благодарение на високите квоти, одличната понуда за обложување, како одличните бонуси и промоции.

Најпрво да напомнеме доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Освен тоа, интересно е тоа што доколку се обложите на точен резултат или полувреме/крај и вашиот натпревар заврши 0-0, тогаш влогот ви се враќа во целост во форма на бесплатни средства за обложување.

Оваа понуда е активна за натпревари кои ќе се изиграат пред да започне натпреварот.

Целосните услови и правила за користење можете да ги прочитате на сајтот на Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*