Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник за вас ги издвоивме најинтересните тикети од изминатиот викенд и решивме да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет со три натпревари типувани ГГ во прво и второ полувреме, но за жал Каљари – Удинезе заврши без голови, па овој тикет има добивка само 5 пати Х уплатата.

Малер 2

Уште еден голем малер. Типувано е 3+ на цел тикет, а иронијата да биде поголема, на натпреварот Њукасл – Брајтон беа поништени неколку погодоци, па овој тикет е недобитен. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 3

Уште еден огромен малер. Типувано е точен резултат во прво полувреме и 3 од 4 натпревари се погодени, а таа со најмал коефициент е промашен. Вистинска штета!

Махер 2

Тикет класика. Шест натпревари типувани со типот 3+ и за среќа сите се погодени. За уплата од 300 денари овој играч си доби скоро 7.000 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*