Натпревар со драстичен пад на коефициентот (01.09.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од израелската лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Хапоел Акко – Ирони Тибериас– 2 @ 2.09 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Тибериас е беше 2.76, а во моментов бележи пад од скоро 24% и се плаќа со квота 2.09 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*