Што се уплаќа денес? (01.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Ризеспор – Фатих Караг – 1 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 23.437 евра. За победа на Ризеспор се уплатени се 23.010 евра одосно 98% од уплатата, за реми се уплатени 1%, додека за победа на Фатих Караг одат само 1% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*