Што се уплаќа денес? (29.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Ридиниг – Ипсвич – 2 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 15.563 евра. За победа на Порто се уплатени се 14.636 евра одосно 94% од уплатата, за реми се уплатени само 2%, додека за победа на Ридинг одат само 4% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*