Натпревар со драстичен пад на коефициентот (28.08.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од втората грузиска лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Мерани – Поти – 2 @ 1.62 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Поти е беше 2.62, а во моментов бележи пад од скоро 38% и се плаќа со квота 1.62 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*