Што се уплаќа денес? (28.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Рио Аве – Порто – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 17.187 евра. За победа на Порто се уплатени се 14.752 евра одосно 86% од уплатата, за реми се уплатени 10%, додека за победа на Рио Аве одат само 4% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*