Новата фудбалска сезона е на прагот: Ова е фантастична можност за вас!

Паузата за фудбалот полека влегува во завршница, а веќе секој викенд сме сведоци на почеток на новите сезони ширум Европа.

За топ лигите ќе почекаме уште малку, но за страсните обложувачи понудата може да кажеме дека е одлична.

Овде сакаме да ви го претставиме фантастичниот бонус на Bet365 кој е во вредност од 100% до 25 евра за сите нови корисници.

Вие се што треба да направите е:

  • Да се регистрирате ТУКА
  • Да направите депозит од најмалку 5 евра
  • Да го направите вашиот прв облог

Откако ќе ги исполните горенаведените три чекори, ви се активира бонусот кој е во форма на бесплатни средства за обложување.

Со нив можете да се обложувате и при евентуална добивка, бонусот ви се одзема, а останатите пари ви се спремни за повлекување.

Во продолжение на овој текст ви е детално објаснето како да креирате сметка во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*