Вимблдон тикет бонус: Зголемете ја добивката до 70%!

Во моментов фудбалската понуда е очајна, но затоа тенис натпреварите се во центарот на вниманието скоро секој ден.

Во тек е еден од тениските гренд слемови, Вимблдон кој се одржува во Англија и важи за еден од најинтересните тениски турнири.

Обложувалниците целосно се спремни со атрактивни понуди и промоции за ова натпреварување, а ние во продолжение ќе ви ја издвоиме понудата од најдобрата онлајн обложувалница, Bet365.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Во понудата за 70% повеќе на добивката станува збор за тоа колку повеќе тенис натпревари ќе ставите на вашиот тикет, толку повеќе бонус ќе си добиете.

Распределбата на бонусот е во зависност од тоа колку натпревари имате на тикетот, а распоредот е следен:

 • 2- натпревари – 5% бонус
 • 3- натпревари – 10% бонус
 • 4- натпревари – 15% бонус
 • 5- натпревари – 20% бонус
 • 6- натпревари – 25% бонус
 • 7- натпревари – 30% бонус
 • 8- натпревари – 35% бонус
 • 9- натпревари – 40% бонус
 • 10- натпревари – 45% бонус
 • 11- натпревари – 50% бонус
 • 12- натпревари – 55% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14 и повеќе натпревари – 70% бонус

Услови и правила за користење

 • Оваа понуда важи за нови и постоечки корисници
 • Понудата е наменета за тикети кои се изиграни пред почетокот на натпреварот
 • Максималниот износ на бонусот може да биде 100.000 евра
 • Бонусот се додава автоматски на вашата сметка
 • Бонусот се поништува доколку ја изберете Cash out опцијата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*