Дрејк е новиот мајстор за обложување на НБА!

Мегапопуларниот рапер Дрејк се „пофали“ со солидна добивка која ја заработи на НБА.

Имено, овој пејач уплатил вкупно 1.250.000 долари, а добил 2.080.000 долари.

Изиграл два тикети на НБА каде што на првиот се обложил за 250.000 долари дека Денвер ќе победи со вкупен резултат 4-1 и си добил квота 3.40 за тоа, додека на вториот тикет уплатени се 1.000.000 долари на тип дека Денвер ќе биде новиот НБА шампион.

За среќа тоа испадна така, па раперот е „побогат“ за нешто помалку од милион долари.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*