Бонус квоти за конечен исход во Bet365!

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, за своите корисници ни претстави нова фантастична понуда.

Имено, станува збор за зголемени – бонус квоти доколку одлучите да се обложите на конечен исход од одредени лиги.

Зголемените квоти се валидни само за следните лиги:

  • UEFA Champions League (Group and Knockout Stages Only)
  • English Premier League
  • English Championship
  • English League 1
  • English League 2
  • English FA Cup (from first round onwards)
  • English EFL Cup
  • UEFA Europa League (Group and Knockout Stages Only)

На пример доколку реалната квота за победа на домаќините е 1.50, со зголемувањето ќе добиете квота 1.70. Притоа запомнете дека оваа понуда не подлежи на никакви правила и услови.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*