Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

За овој понеделник, исто како и за другите наназад, ги спремивме најинтересните тикети и ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. за само еден гол овој играч не успеа да си добие нешто повеќе од 300 евра. Типувал ГГ3+ на натпреварот Волфсбург – Унион Берлин, но тој дуел заврши со резултат 1-1, па не се усќреи овој кладилничар.

Малер 2

Овој малер го промаши дуелот Марсеј – Стразбург каде што типуваше 1&1+I&1+II. За жал тој натпревар заврши 2-2.

Махер 1

Браво мајсторе. Три натпревари типувани на конечен исход и ГГ за уплата од 10 евра на овој играч му донесоа добивка од 407 евра. Да се множат!

Махер 2

Секоја чест. Браво. Осум натпревари типувани на конечен исход. Уплата од 500 денари на овој играч му донесе околу 700 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*