Малер на месецот: Рома му ја „одзеде“ титулата милионер!

Вчера бевме сведоци на солидна понуда за кладење. Се играа редовни кола во неколку лиги, заостанати натпревари, но имавме и дуели од купот, па со еден збор вчерашниот ден беше одличен за да се состави тикет во обложувалница.

Еден играч, од вчерашната понуда составил тикет во Mozzart со шест натпревари, поточно пет фудбалски дуели и еден кошаркарски.

Сите натпревари се изиграни со типови со високи квоти, а тикетот е уплатен за 1000 денари.

Вистинска штета е што Кремонезе ја надигра Рома, а овој играч тука типувал Х-1. Доколку Рома излезеше според предвиденото, ќе имавме нов милионер во Македонија бидејќи потенцијалната добивка беше 2.032.675 денари.

Жално мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*