Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Изминатиов период бевме сведоци на мал број натпревари, но веќе од денес понудата за обложување се зголемува и ќе биде така во наредните месеци. Ова се малерите и махерите од изминатото коло.

Малер 1

Толку блиску, а сепак далеку. Овој играч изиграл 20 натпревари, а погоди дури 18. Вистинска штета е што не успеа со 20 денари да си добие скоро 86.000 денари.

Махер 1

Браво мајсторе. Изиграни натпревари од кошарка, хокеј и фудбал. Направена е вистинска комбинација и за уплата од 500 денари овој играч си доби скоро 20.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште еден добитен тикет со супер квота. Овде имаме четири дуели со квоти кои не се за потценување. Со уплата од 100 денари овој играч доби скоро 100 евра. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*