Панче Ќумбев типува за денес (17.12.2022)

Денес се игра натпреварот за третото место на Мундијалот, а Панче Ќумбев ни го даде неговиот предлог тип и кратка анализа за овој дуел.

Хрватска – Мароко

Дуел за бронзата на две репрезентации што ги собраа симпатиите на цел свет. Повеќе од заслужено се борат за бронзата. Мароко покажа и дека „помалите“ репрезентации можат да играат голема улога во фудбалот. Традиционално овие натпревари се со многу голови и денес очекувам да биде така. Би им дал предност на Хрватите како поискусна репрезентација. Типувам 1x и 3+ во Mozzart со квота 3.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*