Натпревар со драстичен пад на коефициентот (28.09.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од финската Веикаус лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

ХИФК – Илвес – 2 @ 1.57 во Bet365

Почетната вредност за победа на Илвес беше 1.85, а во моментов бележи пад од скоро 15% и се плаќа со квота 1.57 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*