Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако изминативе неколку дена имавме посиромашна понуда, сепак се собра доволно материјал за рубриката малери и махери на колото.

Малер 1

Малер на „векот“. Овој играч за уплата од 50 денари беше во игра за нешто повеќе од 10.000 евра, но за жал не успеа да го погоди натпреварот помеѓу Италија и Аргентина. Повеќе среќа нареден пат мајсторе.

Малер 2

Oвде имаме уште еден играч кој беше во игра за солидна цифра. Бараше победа на аутсајдерот Чешка против Шпанија, но за жал тоа не се случи и тој натпревар заврши реми, па го остави без скоро 150.000 денари.

Малер 3

Овде имаме тикет со осум натпревари ГГ3+. За жал дуелот помеѓу Атлетико ГО и Коринтианс заврши со резултат 1-0 и не го усреќи овој играч со 270.000 денари. Жално!

Махер 1

Тикет класика. Изиграни шест натпревари со солидни квои и уплатени за само 50 денари. За срежа овој играч успеа да ги погоди сите и со уплата од 50 денари си доби 2800 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*