Натпревар со драстичен пад на коефициентот (28.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од алжирската Лига 1 кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

МС Алжер – Кабили – 2 @ 3.03 во Bet365

Почетната вредност за победа на Кабили беше 3.84, а во моментов бележи пад од скоро 21% и се плаќа со квота 3.03 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*