Натпревар со драстичен пад на коефициентот (24.04.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од норвешката елитна фудбалска лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Лилестром – Хагесунд – 1 @ 1.66 во Bet365

Почетната вредност за победа на Лилестром беше 2.00, а во моментов бележи пад на коефициентот од скоро 17% и се плаќа со квота 1.66 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*