Натпревар со драстичен пад на коефициентот (07.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од професионалната лига на Оман кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Ал Итихад – Ал Суваик – 2 @ 1.83 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ал Суваик беше 2.12, а во моментов бележи пад од скоро 14% и се плаќа со квота 1.83 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*