Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник не ги заборавивме малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета. Да погодиш 10 натпревари и да „паднеш“ само за гол, не е лесно. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Малер во вистинска смисла на зборот. Штета што Французите не го израдуваа овој играч и не го направија побогат за скоро 5.000 евра. Типувал шест натпревари со конечен исход и ГГ, но за жал погоди само пет.

Малер 3

Уште еден огромен малер. И овој играч исто како и претходниот беше во игра за 5.000 евра, но за жал не успеа да го погоди натпреварот помеѓу Олборг и Веље.

Махер 1

Овој играч внимателно избрал дуели и ги типувал комбинирано. Можеби цифрата не е кој знае колку голема, но сепак погодил тешки натпревари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*