Статистиката не носи до добивка!

Статистиката и традицијата се секогаш важни показатели за обложувачите и можат да ни донесат добра добивка.

Се надеваме дека со помош на статистиката и со малку обложувачка среќа и денес ќе дојдете до добивка, а во центарот на вниманието е дуелот помеѓу Ексцелзиор и младиот тим на Ајакс.

-Ексцелзиор дома постигнал гол на 9/12 натппревари

-Ексцелзиор дома постигнал два и повеќе голови на 8/12 натпревари

-Ексцелзиор дома примил барем еден гол на 8/12 меча

-Ексцелзиор дома примил два или повеќе гола на 2/13 меча

-Опцијата 3+ на 8/12 натпревари

-Опцијата ГГ на 7/12 натпревари

– Ајакс на гости постигнал гол на 10/12 меча

-Ајакс на гости постигнал два или повеќе гола на 6/12 меча

-Ајакс на гости примил гол на 11/12 меча

-Опција 3+ на 7/12

-Опција ГГ на 9/12 натпревари

Наш предлог: 3-5 гола @1.90 во Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*