Понеделнички кешбек бонус во Mozzart!

Онлајн обложувалницата на Mozzart реши да ја награди лојалноста на своите играчи, па така сите регистрирани играчи кои ги исполнуваат условите добиваат кешбек секој понеделник.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart тоа може да го направите ТУКА и да си добиете одличен бонус за добредојде.

Кешбек бонусот се добива во понеделник и не подлежи на никакви услови за обрт, туку едноставно, тоа се ваши кеш пари.

Услови и правила за користење

  • Кешбек бонусот е достапен за сите корисници
  • Бонусот се прифаќа со кликнување на соодветното бонус копче
  • Кешбек бонусот е достапен само во понеделник еднаш неделно
  • Бонусот не подлежи на никакви услови за исполнување
  • Бонусот зависи од различни фактори и кешбекот не е поголем од 25%

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*