Натпревар со драстичен пад на коефициентот (22.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од Конференциската лига каде има голем пад на коефициентот за победа на гостите.

Дундалк – Левадија @4.25

Почетната вредност за победа на Левадија беше 5.19, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 4.25 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*