Што се уплаќа денес? (22.07.2021)

Уплатата често е добар показател за добивка, па се надеваме дека така ќе биде и денес.

Карабак – Ашдод 1 @ 2.12

Вкупната уплата на овој натпревар беше 14.712 евра. За победа на Ашдод уплатени се само 25 евра, за реми 305 евра, додека останатите 14.382 евра се уплатени за победа на Карабак.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*