Ако ја продолжат традицијата ќе наплатиме квота 3.30!

традиција

Денес од 18:00 во рамките на финската Каконен лига – Група А се сретнуваат екипите на Атлантис и КуФу.

Атлантис е на 3-то место со вкупно 10 бода кои ги има освоено преку 3 победи, 1 реми и 0 порази.

КуФу е на 5-то место и досега имаат освоено 7 бода преку 2 победи, 1 реми и 2 порази.

Овие две екипи кога ќе се сретнат, гол може да се виде само на едната страна, поточно НГ е пролазен тип веќе три пати по ред, па ако и денес биде така ќе наплатиме топ квота.

Наш предлог:

НГ @ 3.10 во Betwinner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*