Натпревар со драстичен пад на коефициентот (01.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од иранската Гулф Про лига.

Мазандаран – Пајкан – 2 @ 3.41 во Bet365

Почетната вредност за победа на Пајкан беше 4.27, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 3.41 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*