Најголемиот мајстор за типување на ЕУРО – Со 5 евра им зеде 100.000 евра

ЕУРО 2020 досега ни приреди многу изненадувања, но еден кладилничар успеа многу вешто да го искористи тоа.

Станува збор за два 1/8 финални дуели. Едниот помеѓу Хрватска и Шпанија, а другиот помеѓу Франција и Швајцарија. Тој и на двата дуели типувал точен резултат 3-3, па за уплата од 5 евра, доби вртоглави 106.000 евра.

Нема што многу да се кажува, туку едноставно само да се честита.

Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*