Што се уплаќа денес? (01.04.2021)

што се уплаќа денес

Денес во рамките на категоријата со уплатите имаме интересен натпревар со супер квота и солидна уплата.

Мајорка – Леганес – X @ 2.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.765 евра. За победа на Мајорка уплатени се 1.023 евра, за реми 3.346 евра, додека останатите 396 евра се уплатени за победа на Леганес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*