ТИП НА ДЕНОТ: (01.04.2021,17:00) ЛОТЕ – РОДИНГХАУЗЕН

Regionalliga West, 05. Spieltag, SF Lotte - SV Rödinghausen

ЕФИКАСЕН НАТПРЕВАР ВО ГЕРМАНИЈА

Германија, Регионална Лига, 01.04.2021: Лоте – Родингхаузен ТИП 3+

Резултат: 1-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Лоте и Родингхаузен од рамките на германската регионална лига – запад. Лоте е дел од црвената зона, но има реални шанси за да ја напушти и да обезбеди опстанок. Родингхаузен од друга страна е на 6-то место со обезбеден опстанок и без други шанси за успех. Овде очекуваме релаксиран натпревар и затоа решивме да типуваме на голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*