Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.10.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од втората лига на Кипар.

Арис – Алки Ороклини – 2 @ 3.78

Почетната вредност за победа на Алки Ороклини беше 6.38, а во моментов бележи пад од скоро 41% и се плаќа со квота 3.78 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*