Што се уплаќа денес? (30.06.2020)

што се уплаќа денес

Денес се надеваме дека започнуваме победничка серија во оваа категорија.

Торино – Лацио – 2 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 56.026 евра. За победа на Торино уплатени се 10.988 евра, за реми 5.390 евра, додека останатите 39.648 евра се уплатени за победа на Лацио.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*