Што се уплаќа денес? (31.05.2020)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес може да биде точен показател за наплата на супер коефициент.

Лехиа – Арка – 1 @ 1.75 во 1xBet

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.303 евра. За победа на Лехиа уплатени се 79.943 евра, за реми 7.047 евра, додека останатите 8.313 евра се уплатени за победа на Арка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*