ТИП НА ДЕНОТ: (31.05.2020,13:30) ХАМБУРГЕР – ВЕХЕН

ДОМАЌИНИТЕ ЗА ОПРАВДУВАЊЕ НА ГРЕШКАТА

Германија, Цвајт, 31.05.2020: Хамбургер – Вехен ТИП 1

Резултат: 3-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Хамбургер и Вехен од рамките на втората германска лига. Хамбургер има амбиции за да стигне до Бундеслига и добро им иде генерално во тоа, но сепак во последните неколку кола потфрлија, па сега Вехен е одлична прилика за оправдување на грешката. Ние очекуваме овде тотална доминација на домаќините. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*