Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.05.2020)

пад на коефициенти

Веќе неколку дена по ред сме добитни во оваа категорија, па очекуваме и денес да продолже добитната серија.

Гроспах – Унтерахинг – 1 @ 3.63 во Bet365

Почетната вредност за победа на Гроспах беше 4.50, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 3.63 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*