ТИП НА ДЕНОТ: (23.05.2020,18:00) ТЕПЛИЦЕ – ЛИБЕРЕЦ

ГОСТИТЕ СЕ ВО ОДЛИЧНА ФОРМА

Чешка, 1 лига, 23.05.2020: Теплице – Либерец ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Теплице и Либерец од рамките на чешката прва лига. Домаќините на пауза заминаа со доста лоша серија резултати, односно без победа на последните четири дуели. Од друга страна гостите пак го докажаа спортивното и запишаа четири победи во последните четири натпревари. Се надеваме дека и денес ќе продолжат со одличната форма. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*